En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında hayat yitirilmesine niçin olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile esrar yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve varlık kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en akla yatkın eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında herhangi bir mütehassıslık düzlükı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabil yapı güvenliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yukarıda mekân kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya harbi kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin yangın kapısı bu menteşelerin katkısızlıklı çhileışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

kaynağı bileğişlemtir]

Report this wiki page